Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

10 tips på presenter till nyblivna hundägare

Underbar Hund, 4 juli 2022

Om du är på jakt efter den perfekta presenten till en ny hundägare, behöver du inte leta längre! Här är 10 tips som hjälper dig att hitta något som de garanterat kommer att älska.

1. Ett hundkoppel

Som hundägare kan man sällan ha för få koppel och det är exempelvis bra att ha ett extra koppel i bilen. Ett nytt koppel kommer därför alltid att vara en bra present till en ny hundägare.

2. En hundskål

Varje hund behöver en bra skål för mat och vatten och det finns så många olika alternativ att välja mellan nuförtiden. Du kan hitta skålar gjorda av keramik, rostfritt stål, plast med mera.

Om du vill göra det mer personligt hade du även kunnat ge bort en hundskål med namn eller en bild av hunden tryckt på den.

Här har du ett tips på en rolig matskål för hundar.

3. En hundbädd

En mysig hundbädd är ett måste för alla nya hundägare och det finns så många olika typer att välja mellan. Du kan hitta allt från enkla mattor till mer lyxiga hundsängar.

4. En hundleksak

Hundar älskar att leka och det finns så många olika typer av leksaker, från tuggleksaker till pipleksaker och allt däremellan. Du hittar garanterat något som din nya hund kommer att älska.

Valpar har också tänder som kliar och därför kan tuggleksaker vara en bra gåva för dem.

Här hittar du massor av hundleksaker på FirstVet.

5. En hundborste för pälsen

Det är viktigt att borsta sin hunds päls för att den ska se ut och må så bra som möjligt. En hundborste kan därför vara en bra present för en ny hundägare eftersom det är något som kommer komma till använding.

Här hittar du en bra hundborste från Granngården.

6. Ett första hjälpen-kit för hundar

Ett första hjälpen-kit för hundar är en bra idé för alla nya hundägare eftersom den innehåller allt du behöver för att hantera mindre skador och sjukdomar.

Här hittar du ett bra första hjälpen-kit för hundar.

7. En bok om hundar

Det finns många olika böcker om hundar. Alltifrån hur man tränar en hund till en mer generell bok om en specifik hundras.

Som ny hundägare är det också mycket som man inte vet och en bok om hundar kommer därför kunna vara en bra present.

8. Ett presentkort till en djuraffär

Ett presentkort till en djuraffär kan vara ett bra sätt att låta den nya hundägaren välja vad han eller hon behöver till sitt husdjur.

Ett presentkort till en djuraffär kan exempelvis användas till att köpa mat, leksaker eller andra tillbehör.

9. Hundmat

Hundmat är något som alltid kommer att behövas och uppskattas. Det finns många olika typer av hundmat, så det är viktigt att du först kollar upp vilken hundmat som hunden ska ha genom att exempelvis fråga hundägare.

Du kan också ge bort ett presentkort på hundmat så att den nya hundägaren kan välja vad han eller hon vill ha.

10. Tandvårdsset

Det är viktigt att man håller hundens tänder rena och friska. Ett tandvårdskit är därför en bra present till en ny hundägare, eftersom det är något som kommer att vara till nytta.

Ett tandvårdskit innehåller vanligtvis en tandborste, hundtandkräm och andra saker som kan användas för att rengöra din hunds tänder.


Du kanske också gillar